Nettstedet

Nettadressen er: https://prosjekteffekt.no.
https://prosjekteffekt.com er også knyttet til dette nettstedet.

Hvilke personopplysninger samles inn, og hvorfor?

Kommentarer

Når folk kommenterer på nettstedet, samles inn opplysninger i kommentarskjemaet, samt IP-adressen og opplysninger om nettleseren, for å hindre søppelkommentarer.

Det kan også sendes en anonym tekststreng som blir laget av e-postadressen din (kjent som en hash) til Gravatar for å se om du bruker tjenesten. Personvernreglene for Gravatar-tjenesten finner du her: https://automattic.com/privacy/
Profilbildet ditt blir vist offentlig i kommentaren din etter at kommentaren din er godkjent.

Media

Hvis du laster opp bilde til nettstedet, bør du unngå å lasta opp bilde med innebygde plassdata (EXIF GPS). De som besøker nettstedet, kan laste ned og finne alle plasseringsdata fra bildet.

Infokapsler

Hvis du kommenterer på nettstedet, kan du velge å lagre navnet, e-postadressen og nettstedet i infokapsler. De er der for å gjøre det lettere for deg, så du slipper å fylle inn alle opplysningene hver gang du kommenterer. Disse infokapslene varer i ett år.

Hvis du har en brukerkonto og logger på dette nettstedet, lages en midlertidig infokapsel for å finne ut om nettleseren din godtar infokapsler. Denne kapselen inneholder ingen personlige data, og blir fjernet når du lukker nettleseren.

Når du logger inn, lages flere infokapsler for å lagre innloggingsopplysingene og skjerminnstillingene dine. Innloggingskapsler varer i to dager, og skjerminfokapsler varer i ett år. Viss du velger «Husk meg», vil innloggingen vare i to uker. Hvis du logger ut av brukerkontoen din, blir innloggingskapslene fjernet.

Hvis du redigerer eller legger ut en artikkel, vil det bli laget en infokapsel i nettleseren din. Den inneholder ingen personlige opplysninger, og viser bare til innleggs-IDen til artikkelen du redigerte. Den går ut etter en dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan ha innhold (f.eks.. videoer, bilder, artikler osv.) fra andre nettsteder. Slikt innebygd innhold fra andre nettsteder fungerer akkurat som om du hadde vært på de andre nettstedene.

Disse nettstedene kan samle data om deg, bruka infokapsler, inneholde tredjepartssporing, og overvåke hvordan du samhandler med det tredjepartsinnholdet. Slik sporing kan for eksempel være å spore hvordan du samhandler med innebygd innhold hvis du har en brukerkonto og er logget inn på den.

Hvem deles opplysningene dine med?

Opplysningene deles ikke med noen, med mindre det er eksplisitt opplyst om. Du kan selv velge å hake av i kontaktskjema dersom du vil gi samtykke til at samarbeidspartnere kan sende deg reklame eller annen informasjon.

Hvor lenge lagres opplysningene dine?

Hvis du kommenterer et innlegg, blir kommentaren og opplysningene om den lagret. Det er fordi nettstedet skal kunne kjenne igjen og godkjenne oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde de i kø for godkjenning.

Opplysninger om brukerne som registrerer seg her lagres. Alle brukere kan se, endre og slette personopplysningene sine når som helst, men de kan ikke endre brukernavn. Administratorer på nettstedet kan også se og endre disse opplysningene.

Hvilke rettigheter du har over opplysningene dine?

Hvis du har en brukerkonto eller har skrevet kommentarer på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil med alle personopplysningene om deg som er lagret, blant annet alle opplysningene du har oppgitt på nettstedet. Du kan òg be om at alle personopplysninger slettes. Det gjelder likevel ikke data som må lagres av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige grunner.

Hvor sendes opplysningene dine?

Gjestekommentarer kan bli sjekket av et automatisk søppelkommentar-system.